O nama

Restoran

Odmorište

Galerija

Rezervacija

 
 

 


 Vijesti

25. rujna 2007.
 
U sklopu akcije „Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2007“ koja se održavala 24. i 25. rujna ove godine u Bolu na otoku Braču , Hrvatski autoklub organizirao je međunarodni stručni skup pod nazivom „Mototurizam“. (opširnije)

21. studenog 2006.
 
"Odmorište 'Krka' na autocesti Zagreb - Split kod Skradina nakon titule najljepšeg odmorišta na autocestama Europe proteklog je vikenda postalo jedinim europskim odmorištem s vrhunskim ala carte restoranom te restoranom s izvornim specijalitetima".

15. srpnja 2005.
 
'Odmorište Krka', koje su Hrvatske autoceste sagradile na lijevoj obali Krke iznad Skradina, bez dvojbe je jedno od najljepših putničkih odmorišta na hrvatskim i europskim autocestama. (opširnije).

 


 

 O nama

 

Dobrodošli na najljepše i najatraktivnije odmorište na Hrvatskim i Europskim autocestama. Želimo s Vama podijeliti ljepotu sklada prirode i rada ruku čovječjih.

 

Nalazimo se na lijevoj obali rijeke Krke gdje most spaja dvije obale, na stijenama s kojih se proteže pogled na Prokljansko jezero, velebni most, rijeku Krku i posebno grad Skradin.

 

 

Odmorište nudi mnogo parkirnih mjesta, trgovinu, mjenjačnicu, restoran samoposluživanje, restoran a la carte, caffe bar, dječje igralište i još mnogo malih ugodnih detalja.

 

Odmoriše Krka se nalazi u odmjereno uređenom  hortikulturnom okolišu gdje se u polju smilja, lavande, ružmarina i kadulje posebno ističe stogodišnja maslina.

 

Kao izvorna mediteranska vrsta, maslina ima kulturno-povijesnu i veliku krajobraznu, nadasve ukrasnu vrijednost. Zbog svoje autohtonosti i simbolike, a u kombinaciji s prirodnim kamenim strukturama postala je akcent cijelog prostora odmorišta Krka.

Sam objekat je neobičnog arhitekturnog stila, ukrašen prirodnim kamenom.